Naturvidenskabernes hus udvider ledelsen

Marie Skov Lillelund bliver chef for partnerskab og markedsudvikling

3. februar 2020, 09.40

Marie Skov Lillelund er nu en del af ledelsen i Naturvidenskabernes Hus.

BJERRINGBRO Naturvidenskabernes Hus udvider ledelsen. Det sker for at styrke samarbejdet med kommuner, brancheorganisationer og virksomheder. Ind i ledelsen træder Marie Skov Lillelund, der kom til huset fra en stilling som city manager i Silkeborg Kommune i september 2019.

Med en baggrund fra Dansk Industri og en årrække som erhvervsservicechef i Høje-Taastrup Kommune har hun et stort kendskab til erhvervslivet og har arbejdet direkte med skole-virksomhedssamarbejde.

Marie Skov Lillelund bliver chef for partnerskaber og markedsudvikling og får fire medarbejdere under sig. Afdelingen skal især arbejde med at styrke samarbejdet og relationerne til eksterne interessenter og samarbejdspartnere og udbrede Naturvidenskabernes Hus’ forskellige undervisningstilbud.

- Marie Skov Lillelund kommer med nogle helt særlige kompetencer og med erfaring fra både erhvervslivet og den kommunale verden. Vi har brug for at styrke vores strategiske arbejde med vores gode samarbejdspartnere, og det er Marie den helt rigtige til at stå i spidsen for, siger direktør i Naturvidenskabernes Hus, Anders Dahlstrup.

- Mine kollegaer gør en forskel i hele landet hver dag, og jeg glæder mig vanvittig meget til, sammen med mit team, at udbrede og forankre vores arbejde endnu mere, siger Marie Skov Lillelund. Foruden direktør Anders Dahlstrup og Marie Skov Lillelund består ledelsen af udviklingschef Maiken Lykke Lolck, administrationschef Gitte Kappel Kristoffersen og kommunikationschef Bjørn Kock Lærkedahl. Naturvidenskabernes Hus har derudover 20 medarbejdere.