Se de 10 største stemmeslugere i Silkeborg Kommune

En socialdemokrat topper listen over flest personlige stemmer i de to Silkeborgkredse efterfulgt af Søren Pape (K)

Udgivet:06. juni 2019, 16.33

Læsetid:2 minutter

SILKEBORG Præcis som ved folketingsvalget i 2015 var det Thomas Jensen fra Socialdemokratiet, der høstede flest personlige stemmer i Silkeborg Kommune ved valget onsdag.

Det var dog med en lille tilbagegang. 6684 borgere fra Silkeborg valgte at stemme personligt på Thomas Jensen denne gang. Det var 338 færre end ved valget i 2015. Alligevel var Thomas Jensen glad, da han hørte resultaterne i Jysk Arena torsdag eftermiddag. Han er nemlig genvalgt til folketinget.

På andenpladsen over de største stemmeslugere i Silkeborg Kommune kommer Søren Pape fra De Konservative. Modsat Thomas Jensen er han ikke opstillet i en Silkeborgkreds, men derimod i Viborg. Det lod ikke silkeborgenserne holde sig tilbage, og han fik således 4024 personlige stemmer i Silkeborg Kommune. Også tredjepladsen gik til en ikke-lokal kandidat. Venstres Inger Støjberg er opstillet i Skivekredsen, men høstede 3413 personlige stemmer i Silkeborg.

Seks gengangere fra sidste valg...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind