SIF-profil efter voldsomt slag: Nu har han sat et mål

Tobias Salquist håber, at han bliver klar til at tage med på træningslejren i Alicante

Udgivet:30. januar 2023, 13.00

Læsetid:2 minutter

Tobias Salquist ser tiden an, og han er endnu ikke begyndt med at træne. Foto: Martin Ballund

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

2 måneder siden

FODBOLD Det går fremad for SIF-profilen Tobias Salquist, der sidste lørdag blev ramt hårdt i hovedet af sin keeper Oscar Hedvall.

Salquist var igen mandag forbi træningsbanen, men han er endnu ikke klar til at træne.

Det store mål er nu at blive så klar, at han på torsdag kan sætte sig i flyet og tage med på træningslejren i Alicante.

– Jeg har det bedre, og det går fremad. Det er faktisk gået meget fremad i de sidste tre-fire dage, og jeg håber selvfølgelig bare, at fremgangen fortsætter. Status nu er, at jeg har fået en forholdsvis normal hverdag igen og er oppe og møder ind i klubben. Jeg laver ikke ret meget, men skal forhåbentlig i gang med at cykle lidt, og jeg har et klart mål om at nå at komme med på træningslejren, siger Salquist efter mandagens træning.

Læs også
<span>Efter uheld:</span> SIF-keeper har dårlig samvittighed <span>Efter uheld:</span> SIF-keeper har dårlig samvittighed
Læs også:
Efter uheld: SIF-keeper har dårlig samvittighed

Selvom der er fremgang er det altid svært at spå om hovedskader.

– Med sådan en skade kan man ikke give nogle udsigter. Det handler om at tage det dag for dag og som det kommer. Måske er jeg helt ødelagt i morgen, og måske har jeg det fantastisk i morgen. det er ikke til at sige. Men svimmelheden kommer i kortere intervaller nu, og jeg kan holde til længere aktivitet i løbet af dagen. Kæben og øret har det også fint, så det er faktisk kun svimmelheden, der stadig irriterer mig, siger SIF’eren.

Læs også
<span>Seneste nyt:</span> SIF-profil hårdt ramt efter grimt uheld <span>Seneste nyt:</span> SIF-profil hårdt ramt efter grimt uheld
Læs også:
Seneste nyt: SIF-profil hårdt ramt efter grimt uheld

Indlæser debat