Ny salgsdirektør i Silkeborg-virksomhed

Udgivet:21. november 2022, 11.00

Læsetid:1 minut

Rune Avnsted er uddannet cand.merc. fra Aarhus Universitet og har en grad i organisationsteori og kommunikation fra Copenhagen Business School. Han bor med sin kone og søn i Egå ved Aarhus.

JOBNYT: Borg Automotive i Silkeborg har fået ny salgsdirektør: Rune Avnsted, 46 år.

Siden 1. oktober har han haft ansvaret for Borg Automotive Reman-salget samt kundeservice hos Europas største uafhængige, automotive refabrikeringsvirksomhed.

Sammen med sit team vil han være ansvarlig for at fortsætte den stærke kundeorientering og bidrage til den videre gennemførelse af Borg Automotives vækststrategi.

Rune Avnsted leder landecheferne i Europa samt kundeservicefunktionen og bringer en stor erfaring inden for både salg og kundeservice med sig.

Han har tilbragt det meste af sit arbejdsliv hos Maersk, en førende specialist inden for containere og logistik, hvor han begyndte sin praktik i 1999 og i de følgende år har haft forskellige internationale lederstillinger, senest som administrerende direktør for divisionen Container Sales.

Fra 2020 til 2022 arbejdede han også som chief business developer og head of commerce hos Grundfos i Bjerrringbro, hvor han var ansvarlig for udvikling og strategi.

I sin nye stilling vil han rapportere direkte til kommerciel direktør hos Borg, Ivan Mikkelsen.

Indlæser debat