Sladder og løse rygter

Udgivet:26. november 2021, 12.29

Læsetid:1 minut

Foto: Martin Ballund

Af Jørgen Madsen Medlem af Enhedslisten og deltager i valgnattens forhandlinger

1 år siden

VALGNATTEN Oliver Zähringer bliver mere og mere skinger og ubehagelig i sine læserbreve. Det lever vi såmænd fint med i Enhedslisten. Vi har næppe mange fælles venner, som det kan gøre indtryk på.

Men når OZ farer ud med løse rygter og sladder som i torsdagsavisen, er vi nødt til at svare.

OZ giver indtryk af at have stor indsigt i, hvad der skete på valgnatten. Desværre er det noget værre sludder, han skriver.

Oliver Zähringer giver indtryk af at have stor indsigt i, hvad der skete på valgnatten. Desværre er det noget værre sludder, han skriver
Jørgen Madsen (EL)

Han mener at vide, at Socialdemokraterne tvang Enhedslisten til at godkende fem lokalplaner under forhandlingerne. Det passer ikke. Det var ikke socialdemokraterne, der forlangte det, og det blev aldrig aktuelt. Hvilket avisen korrekt har beskrevet. Vi må desværre skuffe OZ med, at vi har et godt forhold til socialdemokraterne. Det var heller ikke, som OZ påstår, De Radikale der forlangte, at vi ikke fik udvalgsformandsposter. Det ønskede vi sådan set ikke. Vi ville gerne som byrådets fjerdestørste parti have været i Økonomi- og Erhvervsudvalget. Det var på forhånd blevet afvist af byrådets femte- og sjettestørste partier. Så syntes vi alligevel, at det var vigtigere med en ny borgmester.

Læs også
Radikale rævekager Radikale rævekager
Læs også:
Radikale rævekager

OZ’s kommentarer til Johan Brødsgaards og de radikales optræden må de afklare indbyrdes.