Officielt: SIF er tilbage i Superligaen

Esbjerg tabte hjemmekampen mod Fredericia og kan ikke længere hente de to tophold

10. maj 2021, 20.29

Oprykningen blev reelt sikret i torsdags, da SIF slog Esbjerg med 2-0 i topkampen på Jysk Park. Avancementet til Superligaen blev dog først en kendsgerning mandag aften, da Esbjerg tabte til Fredericia. Foto: Morten Kjær

FODBOLD Det var kun et spørgsmål om tid, og nu er det ganske vist. Silkeborg IF rykker op i landets bedste fodboldrække.

Oprykningen til Superligaen blev en realitet mandag aften, da de nærmeste forfølgere fra Esbjerg tabte med 1-2 til FC Fredericia, der har den tidligere SIF-træner Michael »Handske« Hansen som cheftræner.

Resultatet betyder, at esbjergenserne ikke længere kan indhente SIF og Viborg, der indtager de to oprykningspladser i 1. division.

Esbjerg mangler fortsat at spille tre kampe i oprykningsspillet, men vestjyderne kan maksimalt få ni point, og afstanden op til SIF og Viborg er på henholdsvis 10 og 11 point.

SIF og Viborg mødes onsdag aften i domkirkebyen, hvor de to oprykkere skal udkæmpe en direkte duel om førstepladsen.

Midtjyllands Avis arbejder på reaktioner fra SIF-lejren. Følg med her på www.midtjyllandsavis.dk og læs meget mere i tirsdagens udgave af Midtjyllands Avis.

Indlæser debat...