Like-jægeren Sandra søger anerkendelse på Instagram

For Sandra Mia Frankø Roe går der næsten ikke en dag, hvor hun ikke træner og bagefter lægger et billede op på de sociale medier. Hun søger andres anerkendelse på Instagram

Udgivet:29. december 2017, 13.50

Læsetid:5 minutter

BALLE 4059 følgere. 504 billeder.

Scroller du ned gennem 19-årige Sandra Mia Frankø Roes Instagram-profil, bliver du mødt med talrige billeder fra træningscentre i Silkeborg, hvor Sandra enten poserer eller viser en fitnessøvelse. Og det er alt andet end tilfældigt.

- Jeg vælger de perfekte billeder. Folk må gerne synes, jeg ser godt ud, og få inspiration fra mine billeder. Mange af mine venner gør det samme, og vi støtter hinanden, siger Sandra.

Sandras Instagram fylder rigtig meget i hendes hverdag, og hun koncentrerer sig om den. For er hun ikke opmærksom og lægger billeder op, er hun bange for at miste følgere.

- Jeg er bevidst om den hele tiden. Jeg indrømmer, at min profil kun viser en god og »perfekt« side af mig selv. Det er et helt bevidst valg.

Likes styrker selvtilliden...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind

Mere interessant læsning

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Livsstil

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere