Spænd kappen på og tag på helteløb

Børneulykkesfonden afvikler virtuelt familieløb

3. juni 2020, 13.01

Alle deltagere i Det Virtuelle Supehelteløb får tilsendt en heltekappe i valgfri farve og en heltemaske, der passer til. Her er en lille superhelt klar til afgang.

FAVRSKOV Der er bud efter Favrskovs superhelte i alle størrelser i weekenden 13.- 14. juni. Her afvikler Børneulykkesfonden det årlige Helteløb, men denne gang virtuelt på grund af coronakrisen.

Det Virtuelle Helteløb er et familieløb, hvor det ikke handler om at nå først i mål, men om at have det sjovt under løbet, mens man gør en forskel for indlagte børn i Danmark.

Og festligt vil det set ud, for alle, der tilmelder sig, får tilsendt deres egen heltemaske og heltekappe i enten blå, grøn, orange, pink eller gul. Alle løbere vil desuden få tilsendt startnummer og diplom.

Inden løbet er der virtuel opvarmning med Legeheltene, så alle er klar, når ruten skal tilbagelægges. Om den skal være kort eller lang, bestemmer deltagerne selv.

- Det Virtuelle Helteløb skal være en sjov og aktiv oplevelse for børnene og deres forældre i en tid, hvor mange aktiviteter er aflyst grundet coronasituationen. Med Det Virtuelle Helteløb har vi stadig muligheden for at skabe et fællesskab, hvor folk løber sammen men hver for sig, og det er vi utrolig glade for, siger Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden, i en pressemeddelelse.

Det koster 100 kroner pr. deltager at være med og de går til Legeheltene, der er Børneulykkesfondens initiativ for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.