Svar på Mads Frandsens læserbrev

Udgivet:03. februar 2023, 10.36

Læsetid:1 minut

Af Thomas Juhl Formand for Pårørenderåd Vesterbo

1 måned siden

CAFÉ Kære Mads Frandsen. Tak, fordi du har taget dig tid til at svare på de forskellige artikler og læserbreve angående Café På Vejen.

Når jeg alligevel ser mig nødsaget til at skrive igen, skyldes det, at dit »svar« i Midtjyllands Avis 31 januar 2023 efter min mening er meget »politisk« og bortforklarende.

Du koncentrerer dit svar omkring et par unøjagtigheder i de indsendte læserbreve, og du fokuserer slet ikke på selve problemets kerne, nemlig at Silkeborg Kommune definitivt lukker Café På Vejen for at spare 300.000 kr. om året. Det gør I uden tanke for de 70 brugere af caféen, der ikke har andre steder at gå hen og møde ligesindede. Og det er vel at mærke socialudvalget, der har peget på denne mulige besparelse, - ikke byrådet!

Det klinger hult, når du i dit »svar« skriver, at »der både er et socialudvalg og et byråd, der er optaget af at sikre gode kår for vores socialområde«. Med denne beslutning viser I jo klart modsatte! Det kan I ikke være bekendt.

Med hensyn til at beslutningen blev taget 9. november 2022, så blev den meddelt brugerne pr. brev dateret 6. januar 2023. Det vil sige to måneder senere!

Jeg synes, byrådet bør omgøre denne beslutning, hvis I vil bevare et minimum af anstændighed.

Og er der behov for en besparelse på 300.000 kr. må det kunne lade sig gøre på anden måde.

For eksempel ved at undlade at slukke og tænde for gadebelysningen.

Kostede den øvelse ikke 300.000 kr.?

Indlæser debat