DET ER DIT VALG - KV21

Fokus på Funder

7. oktober 2021, 12.45

UDBYGNING Funder har over de senere år vokset sig markant større. Det betyder, at vi skal huske at have fokus på det gode liv for alle i Funder.

For de små betyder det, at der skal styr på daginstitutionerne. Der er brug for plads til de mange små Funder-borgere i både dagpleje, vuggestuer og børnehaver.

Funder har over de senere år vokset sig markant større. Det betyder, at vi skal huske at have fokus på det gode liv for alle i Funder

Jonas Sivertsen (S)

For de lidt større skal der selvfølgelig være plads i skolen! Funder skole udvides allerede nu, men vi skal have helt styr på at have plads til alle.

Derudover skal de unge efter skole have mulighed for at dyrke fritidsinteresser! Pladsen er efterhånden blevet trang i hallen og en hal nr. 2 presser sig på. Men de unge i Funder skal have mulighed for at lave andet og mere end sport. Ungdomsklubben og andre tilbud skal understøttes, så der kan laves langt mere for de unge. Så der skal være en lang række tilbud til de unge, så de ikke hænger ud foran Rema, nede på legepladsen ved børnehaven eller på tribunen ved stadion.

For de voksne skal vi have styr på trafikken. En supercykelsti og et trinbræt vil hjælpe.

Endelig kan det give god mening at få et lokalt samlingssted i Funder. Et Funder Torv! Måske noget af området ved Rema kunne være et naturligt sted, men mon ikke at gode lokale kræfter kunne byde ind med gode ideer her!