DET ER DIT VALG - KV21

Jeg gik hjem med tro på samarbejde i det nye byråd

27. oktober 2021, 12.00

Foto: Martin Ballund

VÆLGERMØDE Efter et godt møde med spidskandidater/borgmesterkandidater i Silkeborg Kommune, arrangeret af Liga Syd i Toftebjerg Medborgerhus d. 26.10.2021, krydret med chefredaktør Hans Krabbe, MJA som moderators humoristiske og lunefulde bemærkninger, kunne man gå hjem med troen på, at Silkeborg Kommune ville blive en endnu skønnere kommune at bo i - i hvert fald de næste fire år.

Der var under spidskandidaternes præsentationsrunde fuld enighed om fra alle partiers side, at man vil søge mest mulig samarbejde partierne imellem. Det var jo dejligt og en fornyelse, hvis man kunne samarbejde bredt henover midten på trods af partiskel.

Dette kunne måske til sidst i debatten skinne lidt igennem, at det måske ikke helt ville blive sådan!!

Der var under spidskandidaternes præsentationsrunde fuld enighed om fra alle partiers side, at man vil søge mest mulig samarbejde partierne imellem. Det var jo dejligt og en fornyelse ...

Lene Piester

Som vælger i kommunen vil jeg sådan håbe på, at TONEN både i de skrevne medier og »i tale« vil foregå i en positiv ånd, hvor de valgte ikke vil bruge dårlig tale og omtale overfor hinanden, som vi har været vidne til i hvert fald i det forgangne år.

Læs også
Vælgermøde i Them: Kampen om Connies kryds
Abonnement

Jeg håber - og tror - på, at vi også med det nye byråd, der tiltræder 1.1.2022 stadig vil få en god kommune med velfærd for os alle og vil ønske alle kandidaterne et godt valg d. 16.11., og så håber jeg på, at de vil leve op til den tillid, vi giver dem ved at afgive vores stemme.

Læs også
Vælgermøde i Them: Hvad er vigtigt i syd?
Abonnement

Indlæser debat