Them-borger genvalgt til formand for Landboungdom

Til stående klapsalver blev Niels Skovgaard fra Them ved Landboungdoms årsmøde i weekenden genvalgt i en toårig formandsperiode

Udgivet:26. september 2022, 11.15

Læsetid:1 minut

Niels Skovgaard, der er 23 år, er født og opvokset i Them. Han er uddannet landmand fra Bygholm Landbrugsskole i Horsens og har været medlem af Landboungdom siden 2017.

FORMANDSVALG: Det var de ca. 160 medlemmer af Landboungdom, der i weekenden var samlet på Høng Landbrugsskole på Sjælland, der skulle vælge, hvem der de næste to år skal stå i spidsen for det fællesskab, de selv er dybt engageret i. Valget faldt på Niels Skovgaard, der er født og opvokset i Them.

- Jeg glæder mig enormt meget til at fortsætte den udvikling, der har været i gang de sidste to år. Jeg er både virkelig stolt og ydmyg overfor den tillid, der hver dag, men særligt i dag er udvist mig, siger Niels Skovgaard.

Og den retning, Niels Skovgaard har udvist de sidst år, blev ikke kun anerkendt ved et genvalg, men også med klapsalver, der nåede langt ud over årsmødets fysiske rammer.

- Den opbakning og interesse vi ser lige nu i Landboungdom, står på skuldrene af alle vores medlemmer, folkevalgte og samarbejdspartnere, som vælger at bidrage til det unikke fællesskab Landboungdom er, siger Niels Skovgaard, der som formand repræsenterer over 4000 unge medlemmer.

Niels Skovgaard blev første gang valgt som formand ved Landboungdoms årsmøde i 2020, og blev i weekenden genvalgt uden modkandidater. MTL

Indlæser debat