Landsholdsfløj på plads i Silkeborg-Voel

Højrefløjen Mathilda Lundström har skrevet under på en toårig kontrakt med ligaklubben

Udgivet:11. marts 2022, 19.41

Læsetid:2 minutter

Mathilda Lundström blev fredag aften præsenteret som ny spiller i Silkeborg-Voel. Foto: Silkeborg-Voel

Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel har fundet afløseren for højrefløjen Lea Hansen.

I pausen af kampen mod Randers HK blev det officielt, at klubben som beskrevet i avisen fredag henter Mathilda Lundström på en toårig aftale, og den svenske landsholdsspiller nød at være på besøg på sin kommende hjemmebane.

- Det er helt fantastisk at være her.

Arenaen er rigtig fin, siger højrefløjen.

For tiden er hun ramt af en korsbåndsskade, der holdt hende ude af VM, men Mathilda Lundström satser på at være fit for fight, når næste sæson går i gang.

- Det går faktisk virkelig godt. Jeg er lige begyndt at kunne springe, siger Mathilda Lundström, der ser frem til skiftet.

- Jeg er en spiller, der kan lide at udfordre mig selv, og det tror jeg på, at jeg i højere grad kan komme til i den danske kvindeliga. Silkeborg-Voel KFUM er for mig at se et spændende hold, der har spillet rigtig godt i denne sæson. De har også bevist med mange spillere gennem tiden, at de kan udvikle dem i klubben, og det er selvfølgelig også min ambition, siger hun.

Læs også
Landsholdsspiller præsenteres i Jysk Arena Landsholdsspiller præsenteres i Jysk Arena
Læs også:
Landsholdsspiller præsenteres i Jysk Arena

Mathilda Lundström har spillet mere end 50 landskampe for Sverige og var senest med ved OL i Tokyo i sommer. På klubplan har hun de seneste to sæsoner spillet for Sävehof.

Silkeborg-Voels cheftræner Jakob Andreasen er meget tilfreds med nyerhvervelsen.

- Siden Lea Hansen meddelte os sit stop, har vi været på udkig efter en ny fløj, der sammen med Annika Jakobsen skal være vores par på den position i den kommende sæson. Her synes jeg i al beskedenhed, at vi har fundet frem til en yderst kompetent spiller, der allerede har meget erfaring i forhold til sin alder. Jeg håber og tror på, at vi med Mathilda får en spiller, der kan tilføre vores hold noget, som vi ikke har i dag, siger træneren.

Indlæser debat