Fire Danmarksmestre fra College 360 Silkeborg

Vindere fra Silkeborg ved DM i Skills 2022

Udgivet:02. maj 2022, 10.57

Læsetid:1 minut

Det var tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, der delte priserne ud. Her til skiltekniker Freja Vejrgang Pedersen.

MESTERSKABER: College 360 i Silkeborg stillede op med 13 deltagere til DM i Skills 2022 i Høng kulturcenter i fagene autolakerer, karrosseritekniker, skiltetekniker, kok, smørrebrød og catering og tjener og kan nu bryste sig af at have fire Danmarksmestre i fire forskellige fag:

Autolakerer: Casper Bjørn Christensen

Karrosseritekniker: Andreas Christensen

Skiltetekniker: Freja Vejrgang Pedersen (den første vinder hos Skilteteknikerne nogensinde, da faget var med for første gang.

Kok: Sophia Rosa Antorini

Sophia Rosa Antorini vandt prisen som bedste kok.

Diplomer og statuetter blev overrakt til vinderne af tidligere statsminister og nuværende frontfigur i forbindelse med Euro Skills i Herning i 2025 Poul Nyrup Rasmussen.

Efter kåringen blev alle eleverne fejret og belønnet med diplomer for den store indsats, de alle 13 har ydet.

Desuden deltog College 360 med Prøv, mærk og føl-stand, hvor de besøgende prøvede kræfter med fagene autolakering, karrosseriteknik og skilteteknik. Her var der mulighed for at prøve en sprøjtesimulatorer, svejsesimulator og få dekoreret sit mobilcover og få en god snak om fagene.

Casper Bjørn Christensen fik prisen som Danmarksmester i faget autolakerer.

Fra avisens udgivelsesområde var der desuden priser til Jan Aggerholm Andersen, Galten, der blev Danmarksmester i faget entreprenørmaskinmekaniker, Jesper Løvig Kanstrup, Bjerringbro, der er serviceassistent med speciale i hospitals-service, og Maiken Alstrøm Jacobsen, Karup J., der vandt DM i rengøringstekniker. MTL

Danmarksmester som karrosseritekniker blev Andreas Christensen.

Indlæser debat