Politiet efterlyser knivrøver

Truede 16-årig pige i Fakta til at tømme kassen for sedler

5. september 2019, 12.47

SKANDERBORG Politiet håber på hjælp til at fange den mand, der 8. maj begik et groft knivrøveri i Fakta i Højvangscentret i Skanderbog.

Derfor har Sydøstjyllands Politi i dag offentliggjort flere fotos af gerningsmanden optaget, da han stak af efter røveriet.

Gerningsmanden truede med en kniv den 16-årige pige, der sad ved kassen til at udlevere et bundt pengesedler. Røveren talte dansk med udenlandsk accent og havde trukket en halsedisse op foran munden og næsen. Pengene stoppede han ned i en Fakta-pose, hvorefter han stak af til fods. Flugtvejen fra gerningsstedet peger på, at gerningsmanden formentlig havde et grundigt lokalkendskab.

Røveren var en mand på mellem 18 til 25 år, omkring 175 til 185 centimeter høj. Han var adræt og almindelig til muskuløs af bygning. Særlige kendetegn ved gerningsmanden beskrives som kraftige sorte øjenbryn og en karakteristisk næse.

Gerningsmanden var iført en sort trøje med hætte, sorte bukser, mørke sko med hvide såler, og han anvendte en halsedisse som maskering.

Har du bemærket noget ved gerningsstedet omkring gerningstidspunktet, genkender du gerningsmanden, eller har du oplysninger, som kan hjælpe med at opklare sagen, så kontakt Sydøstjyllands Politi på telefonnummer 114.

sinn