BSH-træner efter uafgjort: Ikke godt nok

Patrick Westerholm var ikke tilfreds med holdets første halvleg

25. september 2021, 17.21

BSH-træner Patrick Westerholm var glad for et point - trods alt. Men ikke for indsatsen.Foto: Martin Ballund

HÅNDBOLD 18-14 blev ændret til 34-34, da Jacob Lassen scorede få sekunder før tid i et drama, hvor BSH kæmpede sig til et point ude mod Team Ringsted.

- Det var ikke godt nok, erkendte træner Patrick Westerholm efter kampen og tilføjede, at forsvaret slet ikke var godt nok.

- Det blev en kamp med for mange mål, men vi vidste på forhånd, at Ringsted spiller hurtig midte og har små hurtige spillere. Og når vi lukker 34 mål ind, er det svært at vinde håndboldkampe.

Træneren var glad for, at spillerne kom med mere fysisk i anden halvleg.

- Vi havde en mulighed for at komme foran, hvor vi spillede uskarpt og sjusket, men jeg er glad for, at vi fik et point til sidst.

At det blev svært for BSHrne - også i anden halvleg - skyldtes ikke mindst, at Nikolaj Øris fik et rødt kort i de døende sekunder af første halvleg, samt at Johan Sjöstrand måtte blive i omklædningsrummet til anden halvleg efter at have pareret et skud med ansigtet helt ufrivilligt.

Det var efter kampen ikke muligt at finde ud af, hvor skadet den svenske målmand er efter skuddet i ansigtet, men han havde ondt og var groggy.

Indlæser debat...