Fair-laan.dk

Annoncørbetalt indhold

Overvejer du et samlelån - læs med her

Et samlelån er for dig, der gennem tiden har optaget flere lån hos flere forskellige låneudbydere. Det kan virke uoverskueligt at skulle tilbagebetale mange små lån til mange forskellige låneudbydere, og det kan også være med til at skabe uro i din økonomi. Hvis du derimod vælger at samle dine lån til ét lån, vil det skabe mere overblik over, hvad du skylder, og du kan som regel også spare penge da renter og gebyr vil falde.

Hvordan finder du det samlelån der passer til dig?

Du kan vælge at samle dine lån med fair-laan. Der er masser af muligheder, når det kommer til det online lånemarked. Ligeledes er markedet for samlelån også vokset, og det kan være svært at navigere rundt i, hvilke muligheder der passer til din økonomi. Når du skal samle dine lån ét sted, gælder det, ligesom ved alle andre former for lån, om at finde det bedste samlelån. Det er derfor en god idé at sammenligne de forskellige lånemuligheder med hinanden, inden du vælger. Fairlån står klar til at hjælpe dig, når du gerne vil samle dine lån, og det er ganske uforpligtende at læse om fordele og ulemper ved de forskellige låneudbydere, ligesom det også er gratis at benytte deres service.

Kan du gøre det selv?

Du kan godt samle dine lån uden at lave et decideret samlelån. Det kræver bare, at du eksempelvis søger om et forbrugslån hos din bank, som er stort nok til at betale alle dine andre gældsposter. Hvis du bliver godkendt til et lån i den størrelse, er det blot at betale de andre lån ud. Det kan dog være svært at blive godkendt til et stort forbrugslån, og det vil kræve, at du har styr på din økonomi. Men det er værd at forsøge, hvis du har det bedst med selv at stå for det, og det kan være, at banken også kan se fordelen i, at du vil samle dine lån og dermed dyre gældsposter for at skabe mere overblik i din økonomi.

Er der ulemper ved et samlelån?

Fordelene ved et samlelån er, som beskrevet, mange, men er der også ulemper ved denne type lån? Den største ulempe er, at du i nogle tilfælde ikke har mulighed for at samle alle dine lån uden at betale et højt gebyr. Det kan eksempelvis være, at du har et banklån, hvor det ikke er muligt, at afbetale lånet før den tid, der oprindeligt var aftalt. Dette skyldes, at banken ikke altid er interesseret i, at du betaler hele dit lån, da de så mister den indtjening, de ellers ville have haft i renter. Derudover skal du være opmærksom på, at når du optager et større lån for at betale de små lån, vil løbetiden typisk være længere, og det vil dermed også tage længere tid, før du bliver gældfri.