Ilva.dk

Annoncørbetalt indhold

Bor du småt? Så kan en sovesofa være løsningen til dig, der elsker gæster

Annoncørbetalt indhold

Studerende. Minimalist. Storbyboer. Der kan være mange grunde til at bo småt, men fælles for dem alle er, at der ligger en opgave i at få kvadratmeterne til at slå til. Så hvorfor ikke udnytte pladsen optimalt med en sovesofa? Møbelfirmaet ILVA kommer med tre bud på sovesofaer, der sikrer god plads til gæster, både dag og nat.

Hvor der er hjerterum, er der husrum

Drømmer du om en gæsteseng – og om et sted at sætte den?

Den gamle talemåde om at hjerterum giver husrum vidner om vigtigheden i ikke at lade sig begrænse af pladsen i hjemmet. For det er langt fra alle hjem, der har kvadratmeter til overs til et gæsteværelse, men du behøver bestemt ikke et helt ekstra værelse for at udvise gæstfrihed.

Sovesofaer oplever nemlig en renæssance, og det er gode nyheder til alle, der skal indrette små hjem. I dag er det nemlig blevet nemt at få fingrene i en sovesofa, som tager sig lige så flot ud i stuen som en ganske almindelig sofa.

3 sovesofaer til det lille hjem

Hvis pladsen skal udnyttes til det fulde, kan du med fordel overveje designet på sovesofaen. Her er ILVAs bedste bud på sovesofaer, der udnytter pladsen optimalt i små hjem:

1-personers sovesofa

Bor du på kollegieværelse eller i en etværelseslejlighed kan du overveje en lille sovesofa, der både tilbyder gode siddepladser i dagtimerne, og som hurtigt kan forvandles til en seng til en enkeltperson.

Uden armlæn

En minimalistisk indretning handler om at skære alt overskydende fra. Og når hver kvadratmeter tæller, så bliver det endnu vigtigere. Du kan derfor overveje at vælge en sovesofa uden armlæn. Det kan gøre det lettere at finde plads til møblet – og du får stadig masser af plads til overnattende gæster.

3-i-én

Sid om dagen. Sov om natten. Og få ekstra opbevaring. En sovesofa med opbevaring til for eksempel dyner og puder under, fungerer både godt til dig, der bor på kollegieværelse og leder efter ét møbel, der kan det hele – og til dig, der har plads til mellemstor sofa i stuen, som tilbyder god plads til gæsteovernatning.

Skal der stå en sovesofa hjemme hos dig? Se udvalget af sofaer hos ILVA.