Tjekbredbaand.dk

Annoncørbetalt indhold

Hvordan får man gratis internet?

Internet er ikke billigt og er derfor en post der er oplagt at kigge efter besparelser, hvilket vi hjælper dig med i denne artikel.

Der er ikke nogle danske internetudbydere der tilbyder gratis internet. Men der er mange forskellige internetmuligheder hvor prisen er lavere end de normale. Alternativt kan man få ens arbejdsplads til at betale.

Hvilken type internet er billigst?

Mobile bredbånd er den billigste måde at få internet på. Denne type kommer i mange forskellige udgaver, særligt fordi de fleste bruger mere mobilt data end de originale aftaler giver adgang til.

Den næst billigste løsning er at benytte sig af et wifi-netværk. Det kan være både i hjemmet og på arbejdspladsen, eller andre steder hvor du ofte befinder dig.

Hvad koster mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd priser kan starte fra 59 kr. om måneden og op over det dobbelte på de dyre abonnementer med størst datapakker.

Det dyreste abonnement koster omkring 450 kr, men der er jo også inkluderet streamingtjenester i abonnementet.

Mobilt bredbånd uden router

Hvis du kan nøjes med et internet via simkort, kan du købe et mobilt bredbåndsabonnement uden en router. Det vil typisk være for folk, der ikke har brug for meget data og som ofte er på farten. Der kan dog godt være forskel fra udbyder til udbyder.

Det kan være svært at få et mobilt bredbånd uden router da mange forbinder det med en smartphone eller tablet og dermed ikke har brug for endnu et apparat til computeren. Det er dog muligt, så længe man er klar over, at pakken ikke omfatter en router.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du skal vælge et mobilt bredbånd, er der mange ting at holde øje med. Du bør fx overveje hvor meget data, eller WiFi-forbindelse, som det kommer til for dig?

Derudover kan det også være en fordel at undersøge, om der er fri roaming i udlandet. Hvis du ofte tager på ferie eller besøger familien i udlandet.

Det billigste internet via coax og fibernet

Hvis du bor i et hus eller en lejlighed, som har mulighed for at få internet via coax-kabel, kan det være den billigste løsning. Udbyderne tilbyder ofte så mange abonnementer og pakker med forskellige hastigheder samt fri roaming udenfor danske grænser.

Det samme gælder, hvis du har mulighed for at få internet via fibernet. Her kan du også vælge mellem forskellige hastigheder og pakker, alt efter hvad der passer bedst til dine behov.

Kviknet, Fastspeed og Jetnet er dog typisk dem der tilbyder det billigste internet via disse teknologier.

Besøg Tjekbredbånd.dk og se hvilket internet du kan få på din adresse.