comeon.com

Annoncørbetalt indhold

Seks Kendte Personer Fra Herning

Dette indhold er sponsoreret

Mange kendte danskere er født og opvoksede i Herning. Byen kan være stolt af at Lisbeth Østergaard, Anne-Grethe Bjarup Riis, Jesper Nøddesbo, Claus Elming, Bjarne Riis og B.S. Christiansen alle er født i Herning. Vi kigger på de kendte danskere fra Midtjylland nedenfor.

Lisbeth Østergaard med de mange tatoveringer

Lisbeth Andersine Østergaard er fra Herning. Den danske Tv-vært er især kendt for sit tidligere arbejde med Djævleræs på TV2 Zulu og Go’ Morgen Danmark på TV2. Hun har også været radiovært på The Voice og TV2 Radio. Østergaard er også kendt for sine talrige tatoveringer. Hun har blandt andet en firkløver på ryggen.

Har du endnu ikke set en firkløver, kan du se mange af dem på online casino sider, hvor det er et populært symbol. Denne overtro går helt tilbage til oldtiden, hvor en kløver med fire blade skulle siges at have magiske egenskaber.

Jesper Nøddesbo vendte tilbage til Midtjylland

Den tidligere danske landsholdsspiller Jesper Brian Nøddesbo blev født i Herning i oktober 1980. Nøddesbo debuterede som senior håndboldspiller for Tvis Holstebro i 1999. Han spillede senere i karrieren ti år i Spanien, hvor det blev til 143 kampe for FC Barcelona. I 2017 vendte han tilbage til Bjerringbro-Silkeborg. Der spillede han frem til han stoppede karrieren i 2021.

Efter karrierestoppet valgte Nøddesbo at blive samtalecoach. Desuden var han også håndboldekspert i Tv i forbindelse med OL i Tokyo. Nøddesbo ejer også et center med padel tennis i Aarhus. Derfor lader det ikke til at Nøddesbo kommer til at kede sig, nu hvor han ikke længere er professionel håndboldspiller.

NFL-eksperten Claus Elming

En anden kendt sportsekspert Claus Elming er også fra Herning. Elming blev født i Herning i marts i 1969. Han har også en forbindelse til Vild med Dans, som han var vært for i perioden mellem 2006 og 2017. Nu til dags er han blandt andet en af de eksperter, som kommer med tips og tricks til at spille på Vild Med Dans.

B.S. Christiansen og Bjarne Riis

Bjarne Slot Christiansen, som også er kendt som B.S. Christiansen, blev født i Herning i 1952. B.S. er især kendt for Tv-serien På afveje. Den danske kendis har tidligere arbejdet for Bjarne Riis, som også er født i Herning. Riis ejede tidligere Team CSC og det arbejdede B.S. altså for i en periode. Nu til dags er B.S. Christiansen mentaltræner for FC Midtjylland i den danske Superliga.

Anne-Grethe Bjarup Riis

En anden kendt Riis-dansker er også fra Herning. Anne-Grethe Bjarup Riis blev født i Herning i november 1965. Den danske skuespillerinde er blandt andet kendt for Idioterne, som blev instrueret af Lars von Trier. Desuden var hun med i Vild med Dans i 2008 og det har Lisbeth Østergaard blandt andet også været.

Bjarup Riis er også filminstruktør. Blandt andet opnåede hun enorm succes med filmen Hvidsten Gruppe. Den film er den femte mest succesfulde danske spillefilm efter 2010. Tidligere i 2022 kom efterfølgeren Hvidstengruppen II: De efterladte. Det er bestemt ikke en film til sarte sjæle. For mange kommer det ikke som en overraskelse, da Anne-Grethe Bjarup Riis generelt er en Herning dame, som bestemt ikke er bange for at sige hvad hun mener.