nage.dk

Annoncørbetalt indhold

Fedtfrysning med CoolSculpting reducerer stædige fedtområde

Dette indhold er sponsoreret

Der findes mange former for behandlinger mod uønskede fedt på kroppen. Der er medicinske behandlinger i form af diverse medicin såvel som kirurgiske behandlinger såsom gastrisk bypass eller gastrisk sleeve. I dag har de fleste også fået øjnene op for den nye pige i klassen: fedtfrysning med CoolSculpting, som er beregnet til de stædige fedtområder, som man ikke så let kan komme af med.

Fedtfrysning med CoolSculpting i Danmark

Fedtfrysning med CoolSculpting blev godkendt som metode tilbage i 2010 af de amerikanske sundhedsmyndigheder, hvorefter det også blev godkendt til at blive brugt herhjemme i Danmark. På verdensplan har mere end syv millioner mennesker fået fedtfrysning med CoolSculpting. Mange har en positiv oplevelse med behandlingen, idet man typisk opnår 20- 25 % færre fedtceller efter en enkelt behandling.

Hvis man overvejer at prøve at få en fedtfrysning med CoolSculpting, skal man altid sørge for at booke en konsultation hos en læge i den udvalgte kosmetiske klinik, hvor man vil have foretaget behandlingen. I Danmark er der over 174 kosmetiske klinikker, man kan derfor både få fedtfrysning i Odense, Århus, København og de fleste andre byer. Prisen på en fedtfrysning med CoolSculpting er i Danmark mellem 4.500 - 10.500 kroner per behandling. Prisen afhænger af, hvor man vælger at få behandlingen.

Sådan opstod fedtfrysning med CoolSculpting

Fedtfrysning med CoolSculpting er en godkendt behandling, der er designet til at at dræbe fedtceller nær hudens overflade ved at nedfryse dem i en process betegnet som fedtfrysning. Det er en ikke-kirurgisk behandling. Amerikanske forskere kom på idéen med fedtfrysning tilbage i 2008 delvis grundet et fænomen, som forskerne havde bidt mærke i ved børn. Børn der spiste en god mængde ispinde gennem deres barndom havde en tendens til at udvikle smilehuller. Tilbage i 1980 havde læger også lagt mærke til, at kvinder som var ude og ride i kulden havde en tendens til nogle gange at miste fedtet omkring deres lår. De fandt derfor frem til, at det skyldes, at kulden ødelægger de omkringliggende fedtceller.

Selve behandlingen foregår således, at de udvalgte fedtområder bliver udsat for en temperatur helt ned til minus 11 grader. Kulden krystallisere fedtcellerne, som herefter nedbrydes af kroppen og bliver renset ud via nyrerne. Det tager mellem 8 - 12 for kroppen at skille sig af med de nedbrudte fedtceller. Fedtfrysning med CoolSculpting er ikke beregnet til, at man skal miste flere kilo ved hjælp af behandlingen. Det er en behandling beregnet til stædige fedtområder, der ikke bliver påvirket af træning og kost.