Nememballage.dk

Annoncørbetalt indhold

Vælg emballage der får varen sikkert frem

Dette indhold er sponsoreret.

For en virksomhed der lever – enten helt eller til dels – af at sende produkter ud til kunder, er den rette emballage alfa omega. Det kræver et velovervejet valg, da der er stor forskel på emballage – hvad forbrugeren kan mærke særligt tydeligt, når pakken når frem. Med den forkerte emballage kan skrøbelige produkter eksempelvis ende med at blive ødelagt i større eller mindre grad i forbindelse med fragten. Det skal naturligvis undgås. Nememballage.dk er specialister indenfor mange forskellige former for emballage og ved alt om, hvordan man får varen sikkert i mål hos kunden – hvad de fleste virksomheder sandsynligvis drømmer om. Læs med her og få mere viden om valg af emballage.

Alt i pap

Der er naturligvis mange former for emballage, men pap er nu engang en af de mest eftertragtede løsninger, når det gælder fragt. Hos Nememballage.dk findes det meste indenfor denne kategori. Det gælder eksempelvis paprør til forsendelse, der er rigtig gode, når der skal fragtes skrøbelige varer såsom plakater, tegninger eller andet indenfor dette område. Her er det vigtigt at være påpasselig, og et paprør er i den forbindelse et sikkert og godt valg. Der findes tilmed både firkantede og runde paprør. Herudover kan der hos Nememballage.dk købes papkasser, webshopkasser vin- og gaveemballage i pap samt mange andre produkter. Det er vigtigt, at kunden får et positivt indtryk af firmaet gennem det rette valg af emballage. Hvis varen ikke når vel frem, vil dette naturligvis trække bedømmelsen af firmaet ned. Derfor er det vigtigt at være påpasselig på denne front.

Beskyt varen optimalt

Dette gøres ikke kun ved hjælp af det yderste lag af emballage såsom en papkasse. Oftest må også andre foranstaltninger tages i brug. Det gælder forskellige former for beskyttelse af varen. Hos Nememballage.dk kan der købes mange forskellige typer af varer indenfor denne kategori, hvad der gør det nemmere for en virksomhed at kunne købe alt på et sted. Eksempelvis kan der købes både boblefolie og skumfolie, kassefyld og bølgepapruller. Alt sammen produkter der beskytter varen og er medvirkende til at give kunden den bedst mulige købsoplevelse.

Udnyt muligheden for branding

Herudover er der andre ting at overveje i forbindelse med emballage. Det handler eksempelvis om branding. Emballage giver nemlig en oplagt mulighed for at reklamere for virksomheden i selve afsendelsesprocessen og dermed udnytte emballagen bedst muligt. Hos Nememballage.dk kan der købes forsendelsesposer, papkasser og tape med logo eller tryk, der giver denne mulighed.