Lavendla.dk

Annoncørbetalt indhold

Uddannelse til bedemand - vær der for andre

Dette indhold er sponsoreret

Ønsker du at arbejde med mennesker og hjælpe dem i en svær tid? Så er bedemandsuddannelsen noget for dig. Som bedemand rådgiver du de pårørende om bla. skifteret og pension, og mange andre praktiske og økonomiske elementer. Du skal have flair for detaljer og holde styr på det administrative. Derudover skal du sammen med de pårørende aftale om afdøde skal begraves i kiste eller urne, om der skal bårebuket eller ej. Som bedemand er du der for at aflaste mennesker, der står i en svær tid. Du skal have lyst til at arbejde med menneske, der har brug for professionel støtte og rådgivning. Som bedemand har du en alsidig arbejdsdag med flere forskellige opgaver, som veksler mellem møder, administration og praktiske opgaver. Med en uddannelse til bedemand, bliver du en hjælpende hånd for mennesker i en svær tid.

Dyb viden og fleksibilitet

Hvis du ønsker at uddanne dig til bedemand/begravelsesrådgiver, kan du på Lavendla Academy-uddannelsen få en dybere viden om selve begravelsesbranchen. Du lærer alt om projekt styrelse ved en begravelse, og vigtigst af alt, lærer du, hvordan man hjælper mennesker i sorg. Uddannelsen er udviklet i samarbejde med nogle branchens mest erfarne rådgiver, og uddannelsen er derfor præget af interessen i at arbejde med noget meningsfuldt. Uddannelsen er stort set kun digital og giver dig derfor mere fleksibilitet.

Praktisk og teoretisk uddannelse

Uddannelsens som bedemand og begravelsesrådgiver består både af teori og praktik. I din praktik vil du være ansat i en bedemandsforretning eller lignende og hjælpe med de daglige opgaver, du vil påtage dig nogle af bedemandens opgaver, så du kan afprøve bedemandens arbejdsfunktioner. I teorien vil du få indblik i psykologiske aspekter, sorgens faser, kommunikation og samtaleteknik, samt lovgivning og etik. Så hvis du ønsker en uddannelse, der både er praktisk og teoretisk, og hvor du lærer meget om mange forskellige emner, er uddannelsen som bedemand noget for dig. Det er en alsidig hverdag, allerede på uddannelsen og ikke først, når du bliver en del af arbejdsmarkedet.

Jobbet

Det kan lyde som et trist job, når man bare lige forestiller sig det. Men det er det ikke. Du kommer i kontakt med mange forskellige mennesker, der virkelig sætter pris på din hjælp og det er derfor et meget givende job. Du får lov til at hjælpe de pårørende med at tage en smuk og helt rigtig afsked, aflaste dem i en svær tid og det er bestemt ikke trist. I et job som bedemand får du en alsidig hverdag og en meningsfuld en af slagsen.