aura.dk

Annoncørbetalt indhold

Fem fordele ved fibernet

Sponsoreret indhold

Måske har du også hørt, at fibernet er fremtidens internet. De seneste par år har der været fuldt fokus på at udrulle fibernettet til store områder af Danmark, hvilket betyder, at de fleste danske hjem i dag har mulighed for at skifte den traditionelle bredbåndsløsning ud med det nye fibernet.

Men er du endnu ikke helt overbevist om fibernettets mange fordele, har vi samlet en liste med de 5 største fordele ved at skifte til en fibernetforbindelse.

1. Høje hastigheder

I dag stilles der høje krav til den internetløsning, vi har i hjemmet. Flere og flere digitale enheder skal tilgå vores internetforbindelse, og det kræver lidt af vores internet at kunne håndtere al den aktivitet på nettet.

Med en fibernetforbindelse vil streaming, gaming samt up- og download af billeder og dokumenter ske markant hurtigere end med bredbånd.

2. Stærk forbindelse

Med fibernet skal du aldrig mere vente på dit internet. En af de væsentligste fordele fibernet er netop den stabile forbindelse.

Nyder du f.eks. at game, er det afgørende, at internettet ikke lagger eller giver forsinkelser. Med fibernet er din forbindelse hurtig og stabil.

3. Flere brugere – samme hastighed

Med bredbånd kan din forbindelse forringes, hvis flere enheder bruger internettet samtidigt. Det kan udfordre det almindelige bredbånd, når der streames fra en enhed, mens der arbejdes med tunge dokumenter i skyen på en anden.

Med fibernet får du en driftsikker forbindelse, uanset hvor mange der er på internettet samtidig.

4. Symmetriske up- og downloadhastigheder

Mange tilrettelægger sit arbejde med en kombination af arbejde fra kontoret og hjemmefra. Det betyder, at vi i dag også har brug for, at vores internet kan håndtere tunge filer, som vi deler i skyen.

Med et traditionelt bredbånd har du mulighed for at downloade hurtigere end du kan uploade – og dermed asymmetriske hastigheder. Med fibernet er hastigheden derimod symmetrisk, uanset om du henter eller uploader dokumenter i skyen.

5. Saml TV, internet og telefoni i én løsning

Fibernettets kapacitet betyder, at det kan modtage alle digitale tjenester i blot ét kabel. Det gør det muligt at samle alle hjemmets digitale enheder i én samlet løsning – og ofte få en samlet pakke hos en enkelt udbyder.

TV, telefoni og internet kan altså alle dele en fiberforbindelse, uden at det påvirker forbindelserne det mindste.

Skal dit internet være fiber?

Fibernettet findes i dag i alle større byer og bliver hele tiden udrullet i nye områder af Danmark. Hvis du vil nyde de mange fordele, der følger med fibernettets teknologi, er det nemt at undersøge, om der er fibernet i dit område.

Aura er en udbyder, der er kåret som bedst i test 11 år i træk. De tilbyder flere løsninger med fibernet – og du kan enkelt tjekke, om der er fibernet på din adresse.