Loanscouter.com

Annoncørbetalt indhold

Kan du som dansker tage et kviklån i Sverige?

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være, at du af den ene eller den anden årsag overvejer at tage et kviklån, men du er i tvivl om dine muligheder. Det kan være, du er bosat i et andet land, og du ikke ved, hvordan det påvirker dig, når du skal optage et lån. Der er eksempelvis en del danskere, der er bosat i Sverige. Hvis du har bopælsadresse i Sverige, har du ikke altid de samme muligheder, når det kommer til at optage et kviklån i Danmark, som hvis du havde en dansk adresse. Hvis du er dansker, overvejer at optage et kviklån men har adresse i Sverige, kan du læse med her, for at få mere at vide om de muligheder du har.

Hvad er dine muligheder for at optage et kviklån i Sverige?

Hvis du har dansk cpr-nummer, er der umiddelbart ikke noget, som forhindrer dig i at optage et lån i Sverige, hvis blot du bor der. Der findes mange hjemmesider, hvor du kan finde en oversigt, hvor du let kan sammenligne svenske kviklån. Eksempelvis finder du her, en oversigt over de muligheder, der er for at låne 5000 kr. i Sverige, lån 5000 hos Loanscouter Sverige. Har du derimod en dansk bopælsadresse, er dine muligheder for at optage lån i Sverige ikke lige så gode, da mange låneudbydere har et krav om svensk bopæl. Dog minder de danske og svenske muligheder for lån meget om hinanden, så du vil kunne finde mange af de samme lånemuligheder i Danmark.

Hvad skal du overveje inden du optager et lån i Sverige

Lige meget hvor du vil låne penge, er det vigtigt at overveje det grundigt, inden du optager et lån, da det skal være muligt for dig at betale pengene tilbage. Derfor er det også vigtigt, at du undersøger alle mulighederne, inden du tager en beslutning, og dermed sammenligner flere lån for at finde det, der passer bedst til dig og din økonomi. Det er vigtigt, at den månedlige ydelse, der er på lånet i forbindelse med tilbagebetaling, kan hænge sammen med din privatøkonomi.

Forskelle på kviklån i Danmark og i Sverige

I Danmark skal du bruge NemID, når du ansøger om et lån. NemID findes ikke i Sverige, men de har noget, der kaldes BankID, der langt hen af vejen er det samme. Det er udelukkende personer med svensk personnummer, der kan have BankID, men det er ikke alle steder, at det er et krav for at låne penge. Derudover er det muligt for dig, at låne penge i Sverige til trods for at du er registreret i RKI, da det ikke er alle stederne, der tjekker de internationale betalingsanmærkninger. Det anbefales dog, at du kommer ud af RKI, før du låner penge.