na-kd.com

Annoncørbetalt indhold

5 modetrends til dette forår

Dette indhold er sponsoreret

Foråret er landet og sommeren kommer inden længe. Derfor er det blevet tid til at opdatere garderoben og følge de seneste modetendenser. I dag kigger vi på fem tendenser, som du bogstaveligt talt bør overveje at gå med. De har alle til fælles, at det er vovede looks, og her er spørgsmålet hvor meget kant du ønsker at gå efter.

Lille top under den store jakke

Inden længe vil du se gadebilledet fyldt af kvinder med en kombination af en bralette og en blazer i overstørrelse inspireret af herretøj. Dette kan endda kombineres med en bikinitop til de varmere forårsdage, så du er klar til en tur til vandet.

Underdelen kommer an på, hvad du har lyst til. Der er mulighed for at være mere Kardashian-inspireret med cykelshorts og en stor blazer kombineret med en lille top. Du kan også vælge et mere klassisk look med et jakkesæt i den samme farve øverst og nederst.

Orange er tilbage

Skrigende neonfarver har været hovedfokus ved modeshows i løbet af den seneste tid. De prangende farver stjal også overskrifterne ved Grammy Awards. Justin Bieber kombinerede et jakkesæt med en pink beanie. Billy Porter og Saweetie mødte begge op i pink Valentino-kjoler og sådan kunne vi blive ved. Du kan også klæde dig på i neonfarvede kjoler og følge de seneste trends. Her er det især den orange farve, som kaldes for forårets farve i år.

Tør du gå med ultra mininederdele?

Ikke meget bliver overdraget til fantasien med ultra mini skirts, som er på mode i dette forår. Denne meget omtalte modetrend for 2022 er især blevet populær på grund af Nicole Kidman, Hailey Bieber og Saweetie. Det vil bestemt få folk til at tale på de sociale medier eller på de gader og stræder, hvor du går med dem. Derfor er det ikke et look, som alle vil være vilde med, men sådan er mode vel.

Udskæringer hitter igen

Udskæringer i toppe og kjoler har været blandt modetrends på det seneste, og nu har vi for alvor set det på catwalks. Du kan følge med på moden dette forår og den kommende sommer med asymmetriske udskæringer og former.

Det behøver ikke nødvendigvis kun at være omkring dine skuldre. Disse cut-outs, som det kaldes på engelsk, kan også være på ryggen, omkring lænden, hofterne eller andre steder på kroppen. Hvis du vælger et look enten med orange eller andre iøjnefaldende farver, kan du kombinere to modetrends på samme tid.

Flotte fjer og frynser

Enhver sæson er på den ene eller anden måde inspireret af retromode. Dette forår er der tale om fjer og frynser, der især kan få tankerne tilbage på halvfjerdserne. Disse dynamiske beklædningsdele er sjove at gå med, og giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed.

Her kan du igen kombinere en af de ovennævnte tendenser. Du kan enten gå efter en orange beklædningsdel med fjer, frynser eller begge dele. Der er også muligheder for at vælge ultra mininederdele i orange farver med frynser eller lignende detaljer. På den måde vil du for alvor sørge for at være med på moden.