Bredbånd.dk

Annoncørbetalt indhold

Streamingtjenester skaber underholdning og hygge til din aften

Streamingtjenester er efterhånden blevet en integreret del af mange danskeres hverdag, og det er der god grund til. Der findes et hav af muligheder, når det kommer til streamingtjenester, da forbrugeren kan vælge mellem et stort udbud af forskellige serier og film. Dertil er der mange forskellige streamingtjenester at vælge imellem, som enten har et stort udvalg af serier, film, sport eller nyheder. Et af de mest populære streamingtjenester er HBO Max, der er større og bedre end HBO Nordic. De har en række af de største og mest populære film og serier i hele verden.

Hvilke streamingtjenester findes der?

Den stigende popularitet hos streamingtjenester findes især på baggrund af udvalget af genrer, som de forskellige tjenester tilbyder. Derudover er det meget nemt at tilgå streamingtjenester, da du også kan tilkøbe dig disse gennem TV-pakker og andet. Dertil kan du ligeledes benytte din telefon eller computer sammen med en chromecast, hvor du har mulighed for at føre streamingtjenesten fra din telefon op på din TV-skærm. På den måde kan du benytte de mange streamingtjenester, der findes, herunder HBO Max, Netflix, Viaplay og Disney Plus - men også de danske tjenester såsom DR og TV2. HBO Max er ikke blot en tjeneste, hvor du kan se serier, men du har også mulighed for at opleve de biografaktuelle spillefilm den første måned, hvor de vises i de amerikanske biografer. I fremtiden vil oplevelsen af HBO Max også blive forbedret, da lyd og billedkvaliteten opgraderes til 4K, hvilket giver et ekstra boost til streaming oplevelsen.

Hvad koster det i måneden?

Enkelte streamingtjenester er gratis - eksempelvis DR - men de fleste tjenester har en månedlig pris, som for mange er overskuelige at betale. Hos bredbånd.dk har du mulighed for at undersøge de mange streamingtjenester, hvor du samtidig kan sammenligne indholdet af disse samt den månedlige ydelse. Den populære tjeneste HBO Max koster for eksempel 79 kr. i måneden og har endda en vurdering på mere end 9 ud af 10. Derudover kan du hos de fleste streamingtjenester købe årsabonnement, hvor du ofte har mulighed for at spare penge.

Streamingtjenester vs. TV’et

Et almindeligt TV kaldes også for et flow-TV, hvilket betyder, at du kun kan se bestemte programmer og live TV på bestemte tidspunkter. Med streamingtjenester har du mulighed for at se TV, lige når det passer dig, og hvorend det passer dig. Dertil kan du også følge med i de daglige nyheder eller andre programmer, som typisk sendes i det almindelige TV. Det afhænger blot af, hvilken streamingtjeneste du vælger.