spilxperten.dk

Her kan du spille sjove brætspil

Brætspil er synonymt med ren hygge og samvær med venner og familie. Og på disse tre brætspilscaféer kan du netop kaste dig ud i nye spil eller gamle favoritter.

Selvom online gaming er populært blandt danskere, så har du nu også god mulighed for at spille spændende spil på forskellige brætspilscaféer i byerne. Her får du bl.a. en god stemning, stort udvalg af spil og du kan deltage i spilleturneringer med mulighed for at vinde præmier, ligesom man kender det fra forskellige bookmaker bonusser fra online spil universet.

Hygge på Aarhus Brætspilscafé

Det perfekte sted at tage ud med vennerne og spille spil, er her på Brætspilscaféen i Fredensgade, Aarhus. Her kan du udfordre dig selv med sjove spil f.eks. ludo og backgammon, eller tage dine egne spil med. Rammerne er løse, så du må endda gerne bringe dit eget mad med, hvis du hellere vil det. Ellers er der mulighed for at købe små gode retter, kage og kaffe.

Deltag i turneringer hos Next Level Games i Ikast

På Møllegade i Ikast finder du brætspilscaféen Next Level Games med en helt særlig indgang, som næsten minder om en magisk portal. Det er næsten som at træde ind i et magisk univers fyldt med finurlige skabninger. Når du sidder på denne café, kan du næsten ikke undgå at dagdrømme om fabeldyr, trolddom og farlige drager. Her kan du spille fysiske spil som Magic The Gathering eller det verdenskendte Pokémon. Du finder især de mere strategiske brætspil, og du har god mulighed for at deltage i spilleturneringerne med andre spilentusiaster og vinde spændende præmier. På deres webshop finder du et stort udvalg af bl.a. kortspil, figurer og andre brætspil.

Rejs ind i Brætspilscaféen i Horsens

På Brætspilscaféen i Horsens, som er byens eneste brætspilscafé, kan du finde over 600 forskellige slags sjove spil, uanset om du er til Dungeons & Dragons, Trivial Pursuit, Skak eller Ludo. Prøv det hyggelige Shuffleboard på 4,5 meter og se om du kan vinde over din modstander. Her er noget for enhver smag. Du kan endda få stillet din sult med lækre snacks og drikkevarer, bl.a. speciallavet øl som Amager Bryghus, Ølsnedkeren eller Stormtrooper og mange andre. Det er et perfekt sted for både familie og venner, dog skal børn under 12 være ledsaget af en voksen. Spørg endelig personalet om hjælp, hvis du er i tvivl, om hvilket spil du skal vælge.

18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | Udeluk dig via ROFUS