Yousee.dk

Annoncørbetalt indhold

iPhone 13 på vej: Apple bekræfter ny iPhone-model

Står der iPhone øverst på din ønskeliste til jul i år, er der gode nyheder, hvis du kun det bedste og nyeste er godt nok til dig. Den amerikanske tech-gigant Apple har nemlig netop bekræftet, at man har en ny iPhone-model på vej - nemlig iPhone 13 og dens forskellige variationer; Mini, Max og Pro. Den nye udgave byder på en lang række forbedringer ift. forgængeren, ligesom at Apple også havde en række nyheder og banebrydende teknologi med i godtposen.

Flere forhandlere online tager allerede nu imod forudbestillinger og lister de forventede priser på deres hjemmeside. Du kan købe iPhone 13 her. I denne artikel vil vi kort gennemgå nogle af de ting, der blev præsenteret på pressemødet, ligesom at du kan læse mere omkring levering.

Priser - iPhone 13 kommer i alle prisklasser

En af de ting, der altid er forbundet med en smule usikkerhed, når det kommer til en ny iPhone, er selvfølgelig priserne. Og det er da også her, at langt de fleste kigger først, før man går videre til specifikationer, features og produktdata. Traditionelt set har Apple med jævne mellemrum trukket en kanin op af hatten med en ny serie eller variation, men i år lader det til at være “business as usual”. Man har nemlig valgt at videreføre variationerne fra den seneste iPhone 12-serie, herunder Mini, Max og Pro.

Det betyder samtidig, at der er noget for enhver prisklasse, uanset om du foretrækker det bedste af det bedste, eller om du sagtens kan leve med en lidt mindre model til en fordelagtig pris. En del danske forhandlere har allerede nu åbnet op for muligheden for at forudbestille iPhone 13, ligesom at man kan se forventede priser og vilkår for enhederne, når de rammer butikkerne.

iPhone 13, Mini, Max og Pro - de vigtigste forbedringer

Selvom det i denne omgang blev det samme “hold” af iPhone-modeller som tidligere, betyder det ikke, at du som kunde ikke kan forvente markante forbedringer og nye features, du ikke vidste, du ikke kunne leve uden. Her skuffede Apple bestemt ikke. På presseeventet gennemgik man en lang række af de nyeste og vigtigste tiltag, herunder blandt andet:

  • Længere batterilevetid - ifølge Apple helt op til 2,5 timer mere end 12’eren
  • En processor, der er op til 30-50 % kraftigere end konkurrenternes bud
  • En kraftig opgradering ift. sikkerhed og beskyttelse af persondata med iOS15
  • Kamera, der fylder hele 20 % mindre, men stadig tager endnu bedre billeder end hidtil med ny ISP-teknologi.

Forhandlere tager imod forudbestillinger af iPhone 13

Der gik ikke længe fra nyheden om den nye iPhone 13 til, at forhandlerne åbnede dørene for de kunder, der vil være sikre på at få fingrene i den nye udgave. Og det er ingen overraskelse, hvis man spørger eksperterne og analytikere. Der er nemlig store forventninger til iPhone 13-salget, som ifølge flere forventes at sælge markant flere enheder end forgængeren. Dette skyldes en lang række forhold - lige fra pandemien til vores digitale indkøbsvaner.

Det tegner altså til, at iPhone 13 bliver en oplagt kandidat til årets julegave, og at mange danskere vil benytte sig af muligheden for at forudbestille den nye iPhone, så den når hjem under juletræet.