Homeconnector.dk

Annoncørbetalt indhold

Tjen penge som udlejer af lejlighed

Dette indhold er sponsoreret

De seneste år er boligmarkedet i København og Aarhus eksploderet. Det er så at sige rødglødende. Det er blevet utroligt populært at bo i de større byer, og boligpriserne stiger og stiger. Dette har gjort det meget populært for private investorer at gå ind i markedet, men det kan ske både med økonomisk afkast og et rap over fingrene. For det er ikke sikkert at det bliver en succes. Vi har derfor allieret os med Homeconnector.dk til udarbejdelsen af denne artikel. De er eksperter inden for udlejning af lejlighed, og har over 10 års erfaring med at matche udlejere med de rigtige lejere.

Huslejen

Før du kan udleje din lejlighed, så bliver du nødt til at fastsætte en husleje. Det kan umiddelbart virke som en svær opgave, for hvordan sætter man lige den? Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan sætte din leje. Du kan gå ud fra det lejedes værdi, du kan tage udgangspunkt i markedslejen eller du kan tage den regulerede leje. Det er ikke ulovligt at sætte din leje højt, men du kan risikere, at du ikke kan afsætte din lejlighed til en lejer. Lykkedes det dig alligevel, så kan lejeren klage over lejen. Viser det sig, at kommunen vurdere lejen for værende for høj, så skal du betale det overskydende tilbage til lejeren, hvis klagen falder inden for 12 måneder. Det kan i dette tilfælde godt gå hen og blive en dyr fornøjelse.

Hvem skal leje lejligheden?

Det er et virkelig vigtigt spørgsmål. Du ønsker ikke at det skal være hvem som helst. Det skal gerne være en, som du kan have et godt match med. En du kan stole på, og hvor du ved, at han/hun passer godt på din lejlighed, og hvor du ved, at huslejen falder til tiden. Til udvælgelsen af din lejer kan du med fordel gøre brug af Homeconnector.dk. De arbejder professionelt med at sammensætte dette, og de har et bredt udvalg af ansvarlige lejere. På den måde går du ikke galt i byen.

Møbleret eller umøbleret

Skal lejligheden udlejes møbleret eller umøbleret? Det er et vigtigt spørgsmål. Det kan være en fordel at udleje den møbleret, hvis udlejen eksempelvis skyldes et udlandsophold. På den måde skal du ikke bekymre dig om opbevaring af møblerne. Du kan også hæve huslejen en smule, men du skal ikke gøre det for den økonomiske gevinst, da den er minimal sammenlignet med slitagen på dine møbler.