telenor.dk

Annoncørbetalt indhold

Sådan sparer dit firma på mobilabonnementet

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Kunne du godt tænke dig at skabe mere luft i budgettet på din arbejdsplads? Mobil-abonnementer er ofte en dyr nødvendighed, men der kan være penge at spare, hvis du vælger den rigtige løsning. I vores guide sætter vi fokus på, hvad du skal være særligt opmærksom på.

Find de bedste mobilabonnementer til erhverv

Hvis du og din virksomhed er på udkig efter løsninger, som kan forbedre økonomien, så kan mobil-abonnementet være et godt område at se nærmere på. Der findes rigtig mange muligheder at vælge imellem på markedet, og det kan være svært at gennemskue, hvad der er bedst. Du kan dog med fordel overveje følgende:

● Få overblik over, hvad du har behov for

● Undersøg markedet, og kontakt flere udbydere

● Saml eventuelt alle dine abonnementer det samme sted

Find det mobilabonnement, som dækker behovet

Hvad end din virksomhed er stor eller lille, vil der næsten altid være behov for telefoni til dig og dine kollegaer. Det er vigtigt at finde det helt rette mobilabonnement til erhverv, som både kommer til en favorabel pris og passer nøjagtigt til jeres forbrug.

Derfor er det først og fremmest nødvendigt at få afdækket, hvad jeres egentlige behov er. Skal alle ansatte have en arbejdstelefon, eller er det kun ledelsen? Har I brug for flere typer af abonnementer eller kun et enkelt?

Hvis du er i tvivl om, hvad de forskellige abonnementer indeholder, kan det være en god ide at tage en snak med udbyderen. Hvis du forklarer dit konkrete behov, kan du ofte forhandle dig til en løsning, der er helt skræddersyet til din virksomhed. Så kan du også være sikker på, at du ikke betaler for noget unødvendigt.

Få markedsoverblikket, og tag kontakt til udbyderne

Inden du tager din beslutning, bør du sætte dig grundigt ind i, hvordan markedet ser ud. Der er rigtig mange udbydere at vælge imellem, og de tilbyder alle noget forskelligt. Sammenlign gerne priserne og indholdet af abonnementerne, inden du beslutter dig for dine favoritter.

Når du har skåret din liste ned til nogle få udbydere, så ring dem op, og hør, hvad de kan tilbyde dig. Lad dem gerne vide, at du også snakker med andre udbydere. Konkurrence-elementet kan få dem til at tilbyde dig en bedre pris for at sikre sig netop dig om kunde. Du kan let ende med at spare rigtig mange penge ved at tage forhandler-hatten på.

Saml dine abonnementer det samme sted

Hvis du har brug for flere abonnementer – for eksempel til internet eller tv – så forhør dig, om du kan få rabat ved at bestille alle abonnementerne hos den samme udbyder. Det vil ofte være muligt at forhandle dig til en god samlerabat.