Molslinjen.dk

Annoncørbetalt indhold

Kom rundt i Jylland med bus

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Bliv inspireret til, hvad du kan opleve i hele Jylland, og bliv klogere på naboerne til det midtjyske. I denne artikel kan du blandt andet læse om oplevelser i Nordjylland, Sydjylland og Vestjylland.

Oplev kystrige Nordjylland

Nordjylland er et af de steder i Danmark, hvor der er flest kyster. Her er blandt andet Grenen i Skagen, hvor Skagerrak og Kattegat møder hinanden, og stranden i Sæby, der strækker sig over hele to kilometer. Kysterne er både flotte om sommeren, hvor vandet er lige til at dyppe tæerne i, og om vinteren, hvor sneen dækker sandet, og den kolde brise giver farve i kinderne.

Du finder også mange kulturelle oplevelser i Nordjylland, hvor du eksempelvis kan lægge et besøg forbi Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg. Kunsten er et moderne kunstmuseum, hvor hele familien kan gå på opdagelse i kunst og kreativitet. Derudover byder Nordjylland på Aalborg Zoo, Nordsø Akvariet og Nordsø Oceanarium, hvor du kan se alt fra løver til klumpfisk.

Få unikke oplevelser i Sydjylland

I Sydjylland kan du opleve middelalderens mystik, historiske monumenter og naturlig drama. Du kan blandt andet besøge Ribe Vikingecenter og rejse 1300 år tilbage i tiden, eller du kan tage forbi Esbjerg, som er Danmarks yngste by.

Går du på oplevelse i det Sydjyske med familien? Så kan du invitere dem med til LEGOLAND i Billund - en oplevelse for både store og små. Du har også mulighed for at se på dyrene i Givskud Zoo eller tage i Universe Oplevelsespark, hvor videnskab og sjove oplevelser går hånd i hånd.

Vælg mellem mange oplevelser i Øst- og Vestjylland

Mange tænker på Aarhus, når de hører ‘Østjylland’. Og selvom mange seværdigheder og oplevelser foregår i og omkring Smilets By, så kan du opleve meget andet uden for storbyen. Eksempelvis er Mols Bjerge, med sine mange naturtyper og habitatområder, et besøg værd. Nationalparken favner sig over hele 180 kvadratkilometer, og der er flere gåruter, hvor du kan se det rige dyreliv i parken.

I Vestjylland er der gode muligheder for at få pulsen op. For Vestjylland og Vestkysten er kendt for blæsten og de store bølger, som giver dig mulighed for at prøve kræfter med surfing - eksempelvis i Hvide Sande. Og hvis du foretrækker at nyde Vestjylland på afstand fra bølgernes brus, kan du tage på fiskeauktion i Thorsminde, besøge Holstebro Kunstmuseum eller komme tæt på naturen i oplevelsesparken, Naturkraft.

Vil du gerne opleve Jylland, men kommer du fra Sjælland?

Skal du køre helt fra Sjælland til Jylland? Så kan du spare noget af køretiden ombord på MOLSLINJEN, som kan fragte dig og dine medpassagerer samt din bil over Kattegat fra Sjællands Odde til Aarhus. Nogle af fordelene ved at tage færgen er, at du:

1. Sparer nogle af brændstofomkostningerne

2. Får en strække-ben-pause på færgen

3. Undgår broafgifter

4. Kan få et godt måltid, mens du er på farten

Læs mere på Molslinjen.dk, og vælg op til 26 daglige afgange - 365 dage om året.