mybanker.dk

Annoncørbetalt indhold

Vælg den rigtige bank

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være en svær beslutning, at vælge bank, uanset hvilken grund, man skulle have til at ville tage skiftet. Dog er der en hjælpende hånd at finde online, nemlig den danske virksomhed, MyBanker, som tilbyder muligheden for at gøre det nemmere, at finde den rette bank. Du kan læse mere om virksomheden og konceptet ved at følge linket Mybanker - klik her, ligesom du også kan læse med her.

Om konceptet

MyBanker er en dansk virksomhed, hvis service fokuserer på at bygge bro mellem borgere, samfund og banksektoren. Dette inkluderer meget naturligt også et potentielt bankskifte, da der kan være flere elementer, som man skal have in mente, hvis man gerne vil træffe det rette valg. En vigtig detalje ved konceptet er samtidig også, at det er ganske gratis at bruge den service, som virksomheden tilbyder. Til gengæld tjener virksomheden penge ved at have et gennemgående samarbejde med 130 danske bank-filialer landet over, og hver gang en bank får en ny kunde gennem MyBanker, tjener denne også på det. Dermed en win-win for alle parter.

Fordele

MyBanker tilbyder tre betydningsfulde fordele til deres kunder. For det første koster det ikke noget, at bruge den service, som virksomheden tilbyder, og som gør det nemmere at finde den rette bank.

Den anden fordel er konkurrencen, mellem de forskellige banker, som samarbejder med MyBanker. Denne konkurrence indebærer nemlig, at hver bank skal yde en indsats for at overbevise kunderne om, at den specifikke bank er det rette valg. Det giver dermed nogle gode muligheder for potentielle kunder, hvis de er på udkig efter et godt tilbud.

Den tredje fordel er i forbindelse med selve ansøgningen, da denne er baseret på de behov, man som virksomhed har. På den måde kan man finde skræddersyede tilbud fra banker, som kun kan øge chancen for, at man finder den rette bank.

Hvordan kommer man i gang?

Det er ikke svært at komme i gang med ansøgningen, så man kan finde den rette bank. Det første man skal gøre er, at man skal udfylde en formular, som inkluderer de ønsker og behov, man nu måtte have. Herefter indhenter MyBanker tilbuddene, som passer til disse ønsker og behov, hvorefter man frit kan vælge mellem dem. Disse tilbud er nemlig helt uforpligtende, så det er helt frit, hvilket tilbud, som man vælger, eller om man overhovedet vælger et. Dermed bliver det både nemmere og hurtigere at finde en bank, der lever op til de kriterier, som man som kunde måtte have.