Kreditnu.dk

Annoncørbetalt indhold

Fået afslag i banken? Lån udenom banken via online lån

Hvis du har ansøgt om lån i banken men fået afslag, så kan du ansøge om lån gennem onlinelån. Når du ansøger om at låne penge gennem online lån og bliver godkendt til det, så vil du hurtigt opleve at låneprocessen er kortere end bankens. Du skal heller ikke stille nogen form for sikkerhed med et online lån, som du jo skal i banken for at de kan vurdere, om du er godt nok stillet til det. Det betyder også, at du altså stadig kan optage et online lån, selvom du ikke ejer noget med en større værdi. Ved at ansøge om at optage et online lån, skal du heller ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Du kan altså bruge de lånte penge, lige som du har lyst til, uden at der er en som står og puster dig i nakken samt stiller spørgsmål til, hvad de penge du ansøger om, skal bruges til.

Faldgruber ved onlinelån

At optage et onlinelån er nemt, hurtigt og enkelt – og dette gør, at du måske ikke får tænkt dig helt om, inden du ansøger om lånet. Onlinelån kan nemlig blandt andet have en meget høj rente, selvom du får pengene udbetalt hurtigt. At optage et onlinelån koster altså penge uanset hvor godt selve tilbuddet ser ud. En anden faldgrube er, at du måske ikke får sammenlignet priser og indhentet andre tilbud, så du finder det bedste lån for dig. Du får ingen vejledning eller feedback fra en rådgiver, så du skal selv stå for at finde det mest optimale lån, for der er ingen til at hjælpe eller rådgive dig. Du får måske ikke sikret dig, at du faktisk kan betale den månedlige ydelse, som du skal, når du låner penge.

Sammenlign priser med online lån

Det er meget forskelligt, hvad du skal betale i rente hos de forskellige låneudbydere, og det er derfor en god idé at researche om forskellige online lån, når du skal finde det bedste lån, som passer bedst til dig og som samtidig også opfylder dine ønsker samt behov. Der kan være penge at spare i det lange løb, da nogle lån er mere fordelagtige end andre. Det kan godt tage lidt tid at researche omkring de forskellige lån, men det gavner dig i sidste ende at gøre det. Der er en række låneudbydere som blandt andet tilbyder kviklån, herunder KreditNU.

Fast eller variabel rente?

Hvad er forskellen på fast og variabel rente? Med en fast rente, kan du være sikker på, at renten ikke ændrer sig i lånets løbetid. Lån med en variabel rente betyder at, lånet ændrer sig i takt med renten udvikling. Når du skal ansøge om online lån, er det en god idé at vide, om du skal betale en fast eller variabel rente hver måned. Det kan nemlig have en stor betydning for dig og dit lån.