jacobsenplus.dk

Annoncørbetalt indhold

Tidløse møbelklassikere til hjemmet

Dette indhold er sponsoreret

Når det kommer til indretning er der mange stile og udtryk at vælge mellem. Nogle følger en bestemt indretningsstil, mens andre bare vælger hvad de synes er flot eller komfortabelt uden at tænke over design. Derfor er det forståeligt at mange finder indretning overvældende. Der er dog en række møbler, der aldrig går af mode og som vil stå flot i de fleste hjem takket være deres klassiske, tidløse design og de rene linjer og minimalistiske detaljer. Denne artikel giver inspiration til en række tidløse møbelklassikere til hjemmet.

Sofaen

Et af de vigtigste møbler i hjemmet er sofaen. Det er et møbel der tiltrækker sig meget opmærksomhed, men også et møbel, der samler familien og venner, og gør stuen til hjemmets samlingssted. Det er derfor vigtigt at finde en sofa, der passer godt ind, både stilmæssigt og pladsmæssigt, og samtidig kan rumme alle hjemmets beboere. En eilersen sofa er et godt bud, da de er lavet i materialer af den højeste kvalitet og i et enkelt design, der aldrig går af mode. Eilersen sofa fås i en lang række farver som grå, hvid og en elegant gul, samt et stort udvalg af former. Alt afhængig af om du kan lide hjørnesofaer eller traditionelle tomands sofaer kan du uden tvivl finde det i Eilersen.

Lænestolen

En anden sand møbelklassiker er lænestolen. Hvad enten du har et hjemmebibliotek, hvor lænestolen kan stå i en hyggelig krog, eller et kontor eller et hjørne af stuen, hvor der er brug for en ekstra komfortabel siddeplads, vil en komfortabel og stilrent stol passe godt ind. Når det gælder lænestolen er der ét design de fleste danskere kender, nemlig ægget af Arne Jacobsen. En ægget stol vil takket være dens unikke form og rene linjer passe ind i de fleste hjem, og den kan tilføje et mix af elegance og komfort til både stuen, kontoret og biblioteket. Det er derfor værd at investere i flot design og godt håndværk.

Spisebordet

Et sidste møbel at nævne er spisebordet. Det kan let overses til daglig, men bordet er, ligesom sofaen, et samlingssted. Her kan man mødes over en lækker middag eller en stor morgenmad med børnene. Det er derfor også vigtigt at have et spisebord der holder, og som kan danne den perfekte ramme for familien eller vennerne. Spiseborde findes i et hav af materialer, former og farver, men fælles for dem alle er, at de har plads omkring sig og står flot i rummet, både med og uden mad på bordet. Sæt derfor god tid af til at finde det helt rigtige bord.