Thehairlost.com

Annoncørbetalt indhold

Sådan får du de fyldige lokker tilbage

Hos både mænd og kvinder kan en stor del af ens identitet ligge i frisuren. Hvis man er meget forfængelig omkring sit hår og plejer det nøjsomt med forskellige olier og shampooer, kan det være til stor frustration, hvis det pludselig begynder at falde af. Faktisk er hårtab hos kvinder enormt tabubelagt, til trods for at det sker hos de fleste, ret hyppigt. Det optræder selvfølgelig i større og mindre grad hos hver enkelt person, men uanset hvor slemt det er, kan det have stor indvirkning på selvtilliden.

Hvad skyldes hårtab?

I rigtig mange tilfælde skyldes et pludseligt hårtab lidelsen ‘telogen effluvium’. Det er de færreste, der ved, hvad det betyder. Telogen effluvium er en lidelse, der kan opstå, når mentale belastninger får hårstråene til at stoppe med at vokse. Hvis du har haft en periode, hvor du har været under enormt pres eller været særligt stresset, kan der gå omkring to måneder, før du begynder at tabe håret. Her kan du miste helt op til 70 procent af håret, hvilket er noget, de færreste ønsker.

Der er dog en række forskellige ting, som kan være skyld i dit hårtab. Det kan blandt andet være graviditet, bivirkninger som følge af medicin, en ulykke, stress og psykiske belastninger, ændring i p-piller, en skrap slankekur/diæt, operationer eller sygdom.

Et produkt til forebyggelse mod hårtab

Den gode nyhed er, at man heldigvis kan gøre noget for at undgå hårtab. Nogle prøver extensions for at kompensere for det tabte hår. Der findes dog også produkter udbudt af Hairlust, som kan gøre en kæmpe forskel, fordi produkterne er fremstillet til at skulle behandle håret indefra.

Hairlust forhandler eksempelvis produktet “Scalp Follicle”, som er en leave-in treatment, der netop er udviklet til at modvirke hårtab. Det er en såkaldt leave-in hovedbundskur, der skal sikre dig en hovedbund i balance. Den giver hovedbunden øjeblikkelig pleje og fugt, der skal modvirke den tørre hovedbund og samtidig virke lindrende på ubehag og kløe.

Stimuler din hovedbund

Kilden til sundt hår er en sund hovedbund. Derfor bør du prioritere at behandle den godt og bruge produkter, som plejer og nærer den. Der findes et hav af forskellige shampoo- og balsam-produkter, som har en formel, der er sammensat nøjagtigt for at pleje hovedbunden.

Du kan også bruge en massagebørste for at fremme blodcirkulationen i din hovedbund. Dette er også medvirkende til at eventuelle produkter, du bruger, kommer helt ned i hovedbunden, hvor de skal virke.