elou.dk

Shampoo bar - den moderne måde at vaske hår på

Er du træt af unødig plastemballage? Træt af flaske og tuber, der vælter på kanten af badekarret eller i bruseren? Eller vil du bare have mest mulig shampoo for pengene? Da er en shampoo bar valget for dig.

Hvad er en shampoo bar?

Du kan tænke på din shampoo bar som almindelig shampoo, men uden at der er tilsat vand til produktet. Du får altså de effektive ingredienser i deres rene form, hvor kun tensider og naturlige, plejende ingredienser er til stede. Med en konventionel shampoo kan op til 85% af produktet reelt set være vand – og hvorfor betale for vand, når du kan få meget mere for pengene med en shampoo bar?

Den største fordel ved at bruge en shampoo bar er naturligvis, at plastemballagen spares. Dernæst får du, som nævnt, et produkt uden tilsat vand og et produkt, der er utroligt drøjt i brug. Faktisk holder en shampoo bar på 55 gram hvad der svarer til 2-3 flasker 250 ml flydende shampoo.

Sådan bruges en shampoo bar

Da din nye shampoo jo faktisk er lidt som et stykke sæbe, skal du bruge den, ligesom du ville bruge et stykke sæbe. Start derfor med at fugte dit hår godt igennem, masser herefter shampoo baren direkte ind i hovedbunden. Synes du, at det skummer for lidt, kan du stikke håret under bruseren kort og skumme op – eller du kan vælge at vaske håret ad to omgange. Olie, snavs og overskydende stylingprodukter kan gøre, at det er svært at få shampoo til at skumme. Ved anden omgang hårvask vil der være masser af dejligt skum, og du kan vaske håret helt rent.

Husk altid at lade baren tørre efter brug, enten på en lille sæberist eller i en sæbepose, som du kan hænge op i bruseren eller ved badekarret.

Lækre og naturlige shampoo barer

Et af de steder, du kan købe din nye shampoo bar, er hos det danske brand, Elou. Her producerer og sælger de lækre veganske shampoo barer lavet på naturlige ingredienser, der kan hjælpe med at styrke og pleje dit hår. Du finder en shampoo bar til enhver hårtype, og alle produkterne er veganske.

Du kan også få en shampoo bar i et praktisk sæt sammen med andre lækre hårprodukter, som fx en balsam – i fast form, naturligvis.