Loanscouter.com

Annoncørbetalt indhold

Tænk dig om, inden du tager et kviklån

Et kviklån er et mindre forbrugslån, hvor du kan søge om pengene på din mobil eller via internettet. Noget der adskiller et kviklån fra et traditionelt forbrugslån er, at du hurtigere får pengene, og at du ikke på samme måde, skal stille nogen sikkerhed for lånet. Løbetiden på et kviklån er typisk meget kort, og lånet skal som regel være betalt tilbage inden for få uger og maksimalt indenfor 3 måneder. Kviklån er typisk dyrere end traditionelle forbrugslån, og hvis du ikke formår at betale pengene tilbage indenfor aftalt tid, vil det kun blive dyrere. Nedenfor finder du en række punkter, der er værd at overveje, inden du optager et kviklån

Undersøg dine muligheder grundigt

Det er vigtigt at være grundig, når du skal undersøge dine muligheder for at optage et lån, således er du sikker på, at du ikke siger ja til nogle omkostninger, der ikke passer ind i din økonomi. En god og nem måde at finde det lån der passer bedst til dig, er at finde en hjemmeside der sammenligner forskellige lånemuligheder for dig. Hvis du eksempelvis overvejer at låne penge, kan du med fordel bruge en sammenligningstjeneste som LoanScouter. Du sammenligne lån på 3000 kr og op via loanscouter.com/dk, hvor du kan ansøge og modtage uforpligtende tilbud fra flere forskellige låneudbydere. På den måde kan du finde de lånemuligheder, der passer bedst til dine behov.

Hvad skal pengene bruges til?

Inden du tager et lån, bør du overveje, hvad pengene skal bruges til. Det er eksempelvis ikke holdbart at optage et kviklån for at betale af på et andet lån. Hvis du har problemer med at betale din gæld af, bør du i stedet tage kontakt til din bank og få rådgivning der. Men der kan være mange andre årsager til, at du overvejer at tage et lån. Det der er vigtigt i forbindelse med at tage et lån, er at pengene bliver brugt til det formål, de var tiltænkt. Ved at skabe overblik over hvad du skal bruge pengene på, undgår du at de pludselig er brugt på noget andet, og at du så stadig mangler penge, til det du oprindeligt lånte dem til.

Har du andre muligheder?

Når du overvejer at tage et kviklån, er det altid en god idé, at overveje om du har andre muligheder, da et kviklån kan være en dyr udvej. Først og fremmest kan du overveje, om det er nødvendigt at låne penge. Er det du gerne vil købe nødvendigt at købe lige nu, eller kan det vente, til du har sparet pengene op? Det vil altid være den billigste løsning. Hvis det ikke kan vente, og du ikke kan undvære, kan du undersøge, om der er andre alternativer for dig. Det kan eksempelvis være, at du kan låne i din bank, eller at du kan få bevilliget et midlertidigt overtræk.