Cosmolaser.dk

Annoncørbetalt indhold

Til dig, der ønsker permanent hårfjerning

Dette indlæg er sponsoreret

Er du træt af at være nødsaget til at bruge unødvendig tid og energi på at skulle barbere ben, bikinilinje og hår under arme? Særligt om sommeren er det et evigt irritationsmoment, at man altid skal bruge alt for meget tid på at fjerne uønsket hårvækst, fordi man gerne vil føle sig tilpas og lækker i sin egen krop, når man skal bære en bikini eller en badedragt. Hvis du kan genkende dette scenarie og nikke genkendende til frustrationerne, så kan du med fordel læse med her.

Cosmo Laser tilbyder permanente løsninger

Hvis du gerne vil blive fri for skraberen og opnå et varigt resultat, så kan du med fordel overveje, om permanent hårfjerning er den rette løsning for dig. Hos Cosmo Laser tilbyder de permanent hårfjerning på de steder af kroppen, hvor du har ønsket hårvækst. Det kan eksempelvis være på ben, i bikinilinje, under arme, i ansigtet osv. Hvis du klikker ind på cosmolaser.dk kan du læse meget mere om de steder på kroppen, hvor du kan blive behandlet for uønsket hårvækst.

Fordelene ved permanent hårfjerning

Der er mange fordele ved at få foretaget permanent hårfjerning. Blandt andet slipper du for konstant at skulle holde øje med, om du har strittende hår på kroppen, når du eksempelvis skal til stranden eller i svømmehallen. Desuden kan du blive fri for mange af de gener, som det at fjerne hår med enten skraber, epilator eller voks kan medføre. Det forekommer hyppigt, at man efter hårfjerning er plaget af irriteret hud i form af røde knopper eller sågar indgroede hår. Det kan være kilde til stor frustration, fordi det både kan forvolde ømhed, hvis der eksempelvis går betændelse i et indgroet hår, men derudover kan det også være kilde til ærgrelse, fordi det udseendemæssigt ikke fremstår så flatterende. Alt dette kan du blive fri for, hvis du vælger løsningen med permanent hårfjerning.

Udstyr af højeste kvalitet

Hos Cosmo Laser tilbyder de behandling til både mænd og kvinder. De behandler med den seneste nye teknologi indenfor permanent hårfjerning, idet de anvender en såkaldt alexandritlaser og ND:Yag til på en yderst effektiv og skånsom måde at fjerne uønsket hårvækst. De har valgt at bruge laser fremfor IPL, da laseren udsender et mere målrettet lys og derfor virker mere effektivt på den enkelte hårrod. Det er dog værd at bemærke, at permanent hårfjerning kun virker på mørkere hår. Når hårsækkene er blevet ødelagt af laserlyset, vil de ikke kunne danne nye hår, og derfor vil du i løbet af behandlingsforløbet opleve en reduktion på helt op mod 70-90%.