Ophavsret

Al materiale på midtjyllandsavis.dk er beskyttet af lov om ophavsret.

Kopiering m.v.

Artikler, fotos, grafik, lyd og andet materiale fra Mediehuset Midtjyllands Avis, der offentliggøres på midtjyllandsavis.dk og i Midtjyllands Avis’ e-avis stilles til rådighed for visning/læsning.

Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere. Samme regler gælder for downloads af fotos. Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til dit eget personlige forbrug indenfor husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Læs om lov om ophavsret hos Statens Retsinformation. Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Mediehuset Midtjyllands Avis.

Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og hvordan, så kontakt altid Midtjyllands Avis på tlf. 86 82 13 00 eller mail redaktionen@midtjyllandsavis.dk.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Links

Mediehuset Midtjyllands Avis og midtjyllandsavis.dk er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som midtjyllandsavis.dk eller underordnede sites linker til.

Du må gerne linke til forsiden af midtjyllandsavis.dk eller til en konkret underside i forbindelse med citering med tydelig kildeangivelse.

Vi accepterer ikke systematisk anvendelse af dybe links til underliggende indhold på sitet.

Der må heller ikke linkes sådan, at midtjyllandsavis.dk optræder som en del af en anden hjemmeside, medmindre der er lavet en aftale med Mediehuset Midtjyllands Avis herom.